free bootstrap templates

Ponuda
za grupne proslave

Kao ključni faktor nezaboravne proslave Vama bitnog događaja, bilo privatnog ili poslovnog, sa sigurnošću možemo navesti osećaj intime i opuštenosti koju stvara restoran rezervisan samo za Vas. Naš kreativni tim će se pobrinuti o svim detaljima organizacije i pripreme Vaše proslave, a na Vama će ostati samo da sa krugom odabranih ljudi uživate u vrhunskim specijalitetima i selekciji najfinijih alkoholnih pića u impresivnoj atmosferi koju nudi Restoran Legenda.

Lociran na samoj obali Save, restoran Legenda ima kapacitet od 170 gostiju, a budući da smo obezbedili poseban prostor za najmlađe, naš restoran može biti idealno mesto za proslavu dečijih rođendana. Naravno, za Vas i sve Vaše (i naše) goste obezbeđen je parking u krugu restorana.

Pošto smo svesni različitih potreba naših gostiju, za Vaš specijalni događaj restoran Legenda ima u ponudi nekoliko različitih scenarija u zavisnosti od Vaših potreba. Više detalja o posebnoj ponudi Restorana Legenda za proslave možete pronaći ovde. ( klikni me )

Pružilo bi nam veliko zadovoljstvo da Vam pomognemo u organizaciji Vašeg specijalnog događaja.

KONTAKT FORMA

Stupite u kontakt sa nama.